Juridische informatie


Hieronder kunt u onze algemene voorwaarden downloaden. Wilt u een exemplaar per post ontvangen, neem dan contact op met ons op. 

Download
Algemene Voorwaarden APPLE2REPAIR.pdf
Adobe Acrobat document 343.6 KB

Ter verduidelijking: Bij bestelling van onderdelen en smartphones gelden in aanvulling op de algemene voorwaarden het volgende:

 

- Bij onderdelen dient het onderdeel getest te worden alvorens deze worden gemonteerd of alvorens beschermfolie(s) en dergelijke worden verwijderd. Testen van LCD's dient bijvoorbeeld te geschieden met een geschikte verlengkabel of een speciale tester, zodat de flex kabels van de LCD en de Touch niet worden beschadigd. ook dient de beschermfolie van lijmlaagjes niet verwijderd te worden. 
In alle gevallen waarbij niet aan deze voorwaarden is voldaan komt de garantie te vervallen! 

- Bij smartphones geldt dat de garantie komt te vervallen bij uiterlijke sporen van val- of stootschade, waterschade of iets dergelijks.  

- Bij reparaties geldt een volledige garantie op de gebruikte onderdelen. Bij ophalen van het toestel dient u zicht ervan te gewissen dat alles weer naar behoren werkt. Ook hier geldt dat bij uiterlijke sporen van val- of stootschade, waterschade of iets dergelijks, de garantie op de gebruikte onderdelen komt te vervallen. 

 

Apple2Repair, 1 jan. 2014

voorbeeld LCD test flex

voorbeeld LCD tester

voorbeeld beschermfolie