Service

Zoals vermeld rekenen wij voor het eerste onderzoek van de oorzaak van een storing geen kosten. U krijgt vooraf dus altijd een opgave van de verwachte oorzaak van de storing en de reparatiekosten. 

Op het moment dat u een reparatie opdracht geeft, bent u de bijbehorende reparatiekosten verschuldigd. In het geval dat er een andere oorzaak is, welke u niet laat repareren brengen wij de montage kosten in rekening. 

 

Ter verduidelijking: Uw toestel heeft moeite om een goed wifi signaal te vinden en vast te houden. Het vervangen van de wifi antenne (de meest voorkomende oorzaak) geeft geen verbetering. De oorzaak blijkt uiteindelijk gelegen in een storing op het moederbord. De kosten van het onderdeel, de wifi antenne, brengen wij niet in rekening, echter de montagekosten worden wel in rekening gebracht. 

 

Natuurlijk houden wij wel rekening met gecombineerde montage kosten. Stel dat zowel uw front camera als de batterij vervangen moet worden en de Dock connector gereinigd moet worden. In dergelijke gevallen brengen wij een gecombineerd montage tarief in rekening.